over ons

Wij zijn een hecht team van gedreven architecten met een duidelijke visie. Wij willen correct bouwen, op maat van de klant. Uw wensen en droomproject staan voorop. Door te zorgen voor een kwaliteitsvolle en duurzame woning, kantoor of ander gebouw, willen wij u ontzorgen, niet alleen nu maar ook later. 

Het allerbelangrijkste aspect van mijn job als architect vind ik het optimaal servicen van de klant zodat deze kan bouwen in alle vertrouwen, met oog voor duurzaamheid en kwaliteit.

Serge Chiapparo

Architect

Onze job als architect is heel uiteenlopend. We staan in voor het gehele traject van een bouw. Vanaf het contact met de klant en de ontwerpfase tot het opvolgen van de werven, het overleggen met aannemers en het in de gaten houden van het financiële aspect van een bouw. Net dat maakt mijn job zo interessant.

Barbara

Interieurarchitect

Wij leveren alleen iets af dat volledig in orde is en waar we 100% achterstaan. Zo ontzorgen wij onze klanten.

Kristoff

Architect

Wij willen alles heel goed doen. Onze renders en ontwerpen moeten in orde zijn, de plannen worden gedetailleerd opgesteld en de klant krijgt een transparant inzicht in het bouwproces. Dat oog voor kwaliteit loont voor zowel de klant als voor de aannemers en voor ons.

Flore

Architect

Als architecten streven we naar het creëren van een harmonie tussen esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid. Onze passie ligt in het ontwerpen van tijdloze ruimtes die niet alleen aan de behoeften van onze klanten voldoen, maar ook een blijvende indruk achterlaten. Elk detail is doordacht, elke lijn heeft een doel; ons streven is niets minder dan perfectie.

Michiel

Architect